MBA General Management

Als u de ambitie hebt om als leidinggevende het beste uit uzelf en uw organisatie te halen, weet u dat het beschikken over de juiste kennis en vaardigheden hierbij van essentieel belang is. Precies om die reden ontwikkelden wij bij Total Talent Education de MBA opleiding ‘General Management’.

Internationaal

Deze brede Engelstalige Masteropleiding met Nederlandstalige studiewijzers leidt u op voor het internationaal hoog gewaardeerde MBA degree. De opleiding biedt u een diepgaand inzicht in integraal management en strategische bedrijfskunde. De MBA-opleiding General Management  is opgebouwd uit acht kernmodules die zijn toegespitst op even zovele aandachtsgebieden die in elke organisatie van formaat van essentieel belang zijn. Tijdens de opleiding worden onderwerpen behandeld aan de hand van actuele situaties en de laatste inzichten binnen de respectievelijke vakgebieden. Daar waar mogelijk worden deze onderwerpen gerelateerd aan de ontwikkelingen of vraagstellingen binnen uw eigen organisatie. Zo stimuleren we gedurende de gehele opleiding enerzijds uw analytisch vermogen en faciliteren we anderzijds daar waar mogelijk de onmiddellijke praktische toepasbaarheid van de opleiding.

Flexibel studeren

Na afronding van de acht modules vindt uw verdere verdieping plaats in de afstudeerfase van de opleiding. Tijdens de fase is verdere specialisatie mogelijk. De gehele opleiding duurt bij een gemiddeld studieverloop twee jaar. Door eerder verworven kennis, inzicht en vaardigheden, kan de opleiding ook sneller worden doorlopen. Studeren kan in eigen tempo; waar en wanneer u maar wilt!

Total Talent Education

Praktisch – Effectief – Erkend – Internationaal
  • Studieduur 24 maanden
  • Starten en studeren op uw moment
  • Via online leeromgeving
  • Vaste lage prijs
  • Inspirerende docenten